• nema oglasa
 • oglasa: 1

  Alat za zanat

  "Alat za zanat" je trgovina na malo posredstvom pošte ili interneta, specijalizovana maloprodaja alata i pratećeg pribora. Karakteriše je stalna akcijska ponuda gotovo svih artikala iz ponude, sniženje cena (aktuelan je novogodišnji popust koji se kreće i do 20% u odnosu na redovne cene iz ponude), mogućnost besplatne dostave većine proizvoda itd. KAMA generatori sa 3-godišnjom garancijom predstavljaju naš centralni izbor u ponudi agregata zbog optimalnog odnosa cene i kvaliteta. KAMA proizvodi su razvijeni na bazi licencirane proizvodnje Hondinih proizvoda, a danas imaju preko 1500 sopstvenih patenata.

 • nema oglasa

  ENEL PS d.o.o.

  ZASTUPNIK ELCOS DIZEL ELEKTRO AGREGATA

 • oglasa: 12

  ENERGODRAGON DOO

  energodragon doo bavi se prodajom i rentiranjem novih i polovnih dizel elektro agregatia svih proizvodjaca

 • oglasa: 3

  Energoglobal doo

  ENERGOGLOBAL, je nastao od ideje da se višegodišnje iskustvo iz oblasti energetike, rezervnih izvora napajanja električnom energijom (dizel agregati i UPS) i obnovljivih izvora električne energije (male hidroelektrane, biomasa), objedini u timu stručnjaka, sa ciljem da se tržištu ponude kvalitetnija rešenja po konkurentnim uslovima. Biramo da naši parteri budu najpoznatije domaće i svetske firme koje su u svom segmentu uvek korak ispred drugih. Naša misija je da primenom dugogodišnjeg iskustva i kvalitetnih komponeti pomognemo našim klijentima pri projektovanju, odabiru i, ispruci opreme i izvođenju po sistemu ključ u ruke, remontu i servisu dizelagregatskih postrojenja i UPS sistema. Naša vizija je da kroz konstantno povećanje znanja i novih tehnologija postamo jedna od vodećih kompanija iz oblasti rezervnih i alternativnih izvora napajanja a na zadovoljstvo naših korisnika i partnera.

 • nema oglasa
 • nema oglasa

  FENIX-IGMA D.O.O.

  Prodaja dizel agregata. Servis dizel agregata. Otkup agregata. Preventivno održavanje dizel agregata. Iznajmljivanje dizel agregata. Instalacija dizel agregata. Prodaja rezervnih delova i opreme.

 • oglasa: 4

  GPE GEN-SET DOO

  servis proizvodnja prodaja i iznajmljivanje elektro agregata , automatizacija industrijskih procesa, izrada komandno-razvodnih elektro ormara automatike i elektromotornog pogona , prodaja frekventnih regulatora i kompenzatora snage

 • nema oglasa

  GRAFOPROJEKT A.D.

  DECENIJSKO ISKUSTVO I ZASTUPNISTVO AGREGATA PRAMAC.

 • nema oglasa

  INMEC doo

  ZASTUPNIK FG WILSON DIZEL ELEKTRO AGREGATA

Nema rezultata za ovu pretragu.